6 Δεκ 2006

Σα σήμερα

35 χρόνια πριν ένα αγοράκι που το έλεγαν Νικόλα, αποχαιρετούσε τη μαμά του, που πήγαινε να του φέρει το δώρο του για την ονομαστική του εορτή.
Που να φανταζόταν ο μικρός Νικόλας - ξανθός κι αφράτος -, πως το δώρο του θα ήταν ένα μαυριδερό πλάσμα, τριχωτό, που έσκουζε και τον ξυπνούσε μέσα στη μαύρη νύχτα! Και δεν έφτανε αυτό, το πλάσμα δεν έμοιαζε μαζί του ούτε στα βασικά, φανταστείτε πως του έλειπε το τρίτο χεράκι ανάμεσα στα ποδαράκια του. Καιρό μετά, ο μικρός Νικόλας θα μάθαινε, πως το πλάσμα λεγόταν κορίτσι!
Το πλάσμα λοιπόν, ήταν δώρο για τη γιορτή του αδελφού του. Καλά να πάθει!!!
Από τότε γιορτή και γενέθλια γιορτάζονταν μαζί στο σπίτι τους κι ενώ όλοι - φίλοι και συγγενείς - δε ξεχνούσαν ποτέ τη γιορτή του μικρού Νικόλα, ξεχνούσαν με μαθηματική ακρίβεια τα γνέθλια του πλάσματος. Γεγονός το οποίο εκνεύριζε ιδιαίτερα το πλάσμα, όχι μόνο γαιτί δεν έπαιρνε τον ίδιο αριθμό δώρων με τον μικρό Νικόλα, αλλά ούτε καν τον ίδιο αριθμό ευχών.
Τα χρόνια πέρασαν, ο μικρός Νικόλας έφτιαξε σπίτι και οικογένεια και το πλάσμα σπίτι. Για ένα περίεργο λόγο όμως συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να γιορτάζουν όνομα και γενέθλια μαζί! Μήπως το πλάσμα είναι οπαδός του Μαζώχ?

Υ.Σ. Χρόνια μας πολλά αδελφούλη!!!

4 σχόλια:

alexis είπε...

Νααααα ζήσεις βρε χάρρυ
και χρόνια καλά
μικρούλα να μείνεις
με μαύρα μαλλιάαααα

Παααααντού να σκορπίζεις
αγάπη και φως
και όλοι να λένε
τι πλάσμα ειν'αυτοοοοοοοο

Happy birthday girl!

Lost είπε...

εμείς τα είπαμε, ε? αλλά δεν πείράζει να τα ξαναλέμε, ε? μπορείς πάντα να σκάσεις σε σπίτι αδελφούλη τρεκλίζοντας, αγκαλιά με μια μισοτελειωμένη βότκα, κρατώντας ένα χασαπομάχαιρο, ζητώντας να πάρεις εκδίκηση για τη χρόνια αδικία. Να δούμε ποιος θα κλέψει την παράσταση (η ζωή?). Να δούμε αν θα σε θυμούνται του χρόνου.

Lost είπε...

@ deadend mind & birthday girl: 5 τρίχες έχω, μήπως να το αφήναμε το ξεμάλλιασμα, πούρχονται και χρονιάρες μέρες????

Lost είπε...

LOLOLOL deadend